29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇAMLHEMŞİN' DE TÖRENLERLE KUTLANDI

Sabah saatlerinde, Çamlıhemşin Kaymakamı Aziz Gölbaşı tarafından tebriklerin kabul edilmesi ile başlayan bayram kutlamaları, tören alanında devam etti. Karaman’da bir kömür ocağında meydana gelen su baskını sonucu 18 işçinin mahsur kalması nedeniyle Türkiye’ nin birçok yerinde olduğu gibi Çamlıhemşin' de de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları buruk geçti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sabah saatlerinde Çamlıhemşin Kaymakamlığı’ nda başladı. Kaymakam Aziz Gölbaşı, Selçuk İlçe Jandarma Komutanı Kd. B.Çavuş Mustafa Uslu ve Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu tebrikleri kabul etti.

Çamlıhemşin Kaymakamlığı’ ndaki bayramlaşmanın ardından ise 29 Ekim Cumhuriyet Aziz Gölbaşı günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Çamlıhemşin' deki okullar arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerini Kaymakam Aziz Gölbaşı tarafından verildi. Çamlıhemşin' deki eğitim veren okulların öğrencileri tarafından günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler okundu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri şiirlerin okunmasıyla, İlçe okul öğrencilerinin gösterileriyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları sona erdi.

GALERİ